Friday, October 2, 2009

Menjadi Budak2 Dlm Masa Sehari.. =P

Hari Ahad hari tu, aku dan housemet2 aku merancang nak men mercun pop2 ngan mercun ape ntah namenye ngan bunge api yg disponsored oleh cik puan hafizah kaab.. so, dalam kol 10 lebey, kiteorg semua mula menjalankan operasi tersebut.. huhu.. segan nak main sbenornye tapi, nak main gak =p.. so, kiteorg pon gi lah ke padang di seberang sane. Dalam sedang nak nyalakan mercun kedua, tibe2 ade la sorg mamat motor ni berenti dari seberang sane ngan sorg kwn die.. duk menjerit kat kiteorg,mcm la kami ni pekak... budus.. mule2 cam cuak gak.. tapi bile dgr je die nk join main.. cess... xgune tol.. trus kiteorg kate xbley2.. blah la... saje je die nk jerit2.. cam bangang. sibuk je suh kiteorg balik... ape masalahnye ntoh le.. pastu, dah kami xlayan, die blah le sambil jerit.. "balik la woi.. nnti kena tangkap ngan org Nepal br tau..." Hahahaha.. kiteorg gelak je sambil memasang mercun.. cam siot aje. dahlah kami beramai2.. n ade gak jalan berlampu kat situ.. ape masalahnye ntah.. Pas menghabiskan mercun2 tersebut, kami pun berjalan pulang ke blok kami... kat situ, main bunge api besi plak.. hehehhehe... best gak.. da lame xmen bunge api.. thanx kawan2 n mr.photographer.. xpueh den men.. huhu

1 comment:

  1. org tu mmg cam haram...mcm nak kena sepak je..aku rasa die jeles sbb xdpt main..hahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Cube Fikir..??

HamsterCumiL