Monday, September 7, 2009

M.A.A.F le..

Aku mtk MAAF la kat sape2 yg kenal aku... yg pernah terase ngan aku.. same ade aku lakukannye secara sengaja atau x... aku ni jenis yang xtau mcm mana cara nak luahkan perasaan ngan betol... so, dat's y sumtimes my actions, my facial expression, my eyes can be the medium to tell what my heart n thoughts are saying.. aku xbermaksud walau kadang2 mmg bermaksud .. aku teringin nak jd seorang yg berterus terang... kan bagus... xperlu la aku tunggu orang2 berkenaan nak paham ape yang aku nk luahkan atau ape aku rase.. but well.. kite sume manusia biase kan.. xkan nk expect org phm perasaan kite.. dorg pon byk mende len nk dipikirkan..
lg pon, aku tau, kebanyakkan nye salah aku sendiri.. cepat terase kot.. n selfish.. hahaha.. MAAFla ye..

well, sekarang nih tgh nak meneutralkan perasaan sendiri sambil urut2 kepala sbb sakit sgt.. pesal ntah.. huhu

aku akan cube berubah menjadi lebih baik... tp tlg la, kalau da cakap xkan buat sesuatu perkara tu, sila sentiasa igt kata2 sendiri tu agar xtermakan diri sendiri.. kunun2 xmungkin akan buat, tp last2 wat jugak.. (contohnye, mcm aku sendirik la)..haha..rase cam nak gelak guling2 cam tenggiling...
ok mintak MAAF ok.. jgn gado2, xbaik.. hahaha.. *poyo*

the truth is aku sgt syg kat besfwen2 aku (family?? of course..alwayz!) .. n aku xnk kehilangan mereka..

2 comments:

Related Posts with Thumbnails

Cube Fikir..??

HamsterCumiL