Saturday, March 28, 2009

Where's Ur MannEr ha???

Ari nih aku bertolak ke Johor Bahru. My sistah, Baya, will has her graduate day on Sunday. So, kitorang (parent, me n ashraf) decided to check in the hotel today. pagi tadi singgah la kat perhentian Nilai to breakfast.
lapa2.. MySpace..


So, aku berjalan le ke arah satu gerai makan nih.. depan aku, ade satu famili nih tgh amik nasik dieorg n pilih2 lauk.. fine, aku tunggu je la.. then, ade sorg akak n ank die 3 org lak amik nasik.. ok, aku tunggu.. tibe2 datang sepasang org cina nih datang after aku.. tibe2 org jual tu tanye kat dieorg nak makan ape.. aku terkesima sebentar(cewah).. yela, aku berkurun diri situ.. yg pasangan tu lak selamba je order.. aku dah hot dah..
MySpace

yela.. aku yg besar ni pon xnampakk ke??? maybe aku kecik cam kutu kott.. kalau cenggitu, pakai kanta pembesar la!.. bile dieorg da nak blah, ade plak sorg laki melayu nih potong barisan. cam.. tahikkk...!!!
MySpace
selamba order utk die and kawan die.. buta ke hape??? memang tahap kesabaran aku dah nipis cam sehelai rambut dibelah 1000.. huh!!
MySpace

Time tu aku dah bayangkan akuMySpace :-

*cubit2 pipi die... MySpacesampai die punye pipi bengkakMySpace
*tumbuk2 die MySpacesampai die cedera parahMySpace
*kejar die ngan muke brutalMySpacesampai die lari2 balik umah cari mak die.. MySpace
*aku ganggu idop die selamanye MySpacesampai die takutMySpaceand then surrender MySpaceand mintak maap kat aku...MySpace
HUAHUAHUA!!MySpace

tapi, tula.. hanye imaginasi aku je... haih~
Hi5 Emoticon
kalau aku wat camtuh nanti, mak bapak aku gak yg malu dpt ank ganeh camnih... ish3... aku tahan gerammm je... benci tol bile ditindas gitew.. dah la memang aku bad mud pagi tu.. aku makan dlm keadaan yg xbest,menyirappp je bile ternampak muke laki tu.. huh.. dah buley panggil pakcik kottt...

ok la, nak gi pesta konvo jap.. cau cincau..

3 comments:

  1. wah..pija..besnye blog ko..-fathin-

    ReplyDelete
  2. WeBViDeOKLiP- tenkiu..nnti saye request byk lg.. huhu

    fathin-tenkiu.. mane ko dpt tau blog aku eh?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Cube Fikir..??

HamsterCumiL