Thursday, March 26, 2009

Aku lega bile........!!!

Aku lega bile.... MyEm0.Com>>>>

  • aku dah abih present (walaupun da ramai pon dak utem LI yg da present b4 aku)..
  • aku xgagap time present
  • aku dpt lect best!!
  • aku dah nk abih praktikal
  • aku ley update blog ni...
  • aku lega la

yihaaa!!
MyEm0.com
HAHAHA...
Alhamdulillah..penantian berakhir jua.. pn.yus sgt baik.. mekaceh ekk puan.. cian kene angkut suami n ank dtg cni skali.. hehe... kat cni dah la jem.. yela, depan ngan pwtc,of cross la u... berjuta2 lemon human being(phimpunan agong UMNO), aku siap ley g fly2 away ke pwtc jap ngan fyda tghari td,selamba je,kalau la sv aku dpt tau,mamposs..!! haha.. ku gumbira.. tp xley hepi lebey2 sgt, coz xtau brape markah sv aku bg, hrp2 ok... amin.. Fathin!!! give me 5! we did it!!
ape yg penting..kerjasama...
MyEm0.Com
wonderpet!wonderpet!datang membantu... ~

huhu.. Let's celebrate! yuhoo...!!MyEm0.CoM

2 comments:

Related Posts with Thumbnails

Cube Fikir..??

HamsterCumiL