Wednesday, February 4, 2009

streamyx~

alhamdulillah, akhirnya streamyx dah diaktifkan.. huhu.. besh3.. sementara adik bradik aku xbalik lg, ley ler aku rasmikan dulu tenet nih.. dengan tenangnyer...

o yer, yang qunut nazilah tu, if korg xdpt nak bace, tgk kat link nih

http://www.iluvislam.com/v1/readarticle.php?article_id=1311

tgk kat bhgian last paragraph artikel tu, ada doa nye..

well, dari td aku dok menginstall ym, xdapat2.. bengangnyer... geram2..
ari nih kat opis,xde wat pe sgt, update buku report, pastu siapkan tugasan yg supervisor aku suruh ari tu.. kirenye dah siap gak r tp ade prob lak... aku kene amik info PC dari hostname lain, n aku ade jumpe satu command neh, tp malangnye, kene masuk password. aku try letak password pc aku, xley gak.. huh... payoh... payoh.. aku mmg xsuke if ter'stuck' di tgh jln.. yela, susah la nak wat keje len, i mean, susah la nak proceed mende tuh.. ya Allah, i really need your help...

k r, dah kol 11 mlm pon.. wa cau cincau dulu yerr... wassalam...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Cube Fikir..??

HamsterCumiL