Tuesday, November 2, 2010

Ohh..B.A.D~

Ohh.. Feel so bad for my cat, Chiki... Kesian.. Dua tiga hari ni dia dah pandai panjat pokok n ke rooftop, namun malangnya, beliau tak reti nak turun.. Gayat kot... Aku n famili aku termasuklah jiran aku kena panjat utk bawa dia turun.. Haih~~ Kenapa la kau tak jadi macam Ying.. boleh panjat and boleh turun sendiri.. Dah macam tu, terpaksa la aku buat perintah berkurung kat beliau.. duduk dalam rumah je, kalau nak berak ke kencing ke, aku kena teman dia ( supaya dia tak lari keluar dan panjat pokok). And then, by nights, aku masukkan dia straight ke dalam sangkar.. Ying pun kena tempiasnya. Tak boleh suka hati nak keluar masuk rumah macam selalu sebab aku tak buka pintu sliding door macam selalu. Aku kasihan sangat dengan Chiki. Sedih! Tengah fikir cara supaya dia dapat turun dari bumbung dengan jayanya.. Betul2 susah hati ni.. T_T Tak sanggup asyik nak suruh dia main dalam rumah je. Mesti dia tension. Aku pun. Ying aku tak kisah sangat sebab dia memang pandai berfikir sikit.. Boleh cari jalan penyelesaian.. huhu.. I FEEL SO BAD for him (Chiki). Nanti ye sayang, aku akan cuba juga cari soLutiOn untukmu~~~  Kalau lah Chiki pun faham perasaanku ini.. Ohh~~

2 comments:

  1. MY DEARIE!!!!!MISS U SO MUCH LA!!!BLE MAU JMPE NI???

    ReplyDelete
  2. mizz u too!! ntah bile dpt jumpe.. kamu di mana??

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Cube Fikir..??

HamsterCumiL