Thursday, February 25, 2010

Weird Animal~

Aku tengah kebosanan dan cube merilexkan otak ni sementara.. Take a break from my project jap. 
So, sementara itu, ape kata kita melihat gambar2 haiwan yang pelik. Betul ke tidak? Wallahualam. 
Aku search kat Google aje. Haha. Kalau yg xlogik tu memang xlogik la kan. 
Sekadar hiburan dikala pagi.huhu

*Following pictures are not belong to me completely. Thank u.

ntah ape nama haiwan ni pon aku tatau

 
Kura2 berkepala dua

Er.. apekah ini..? *sedikit geli*

mcm mole. ntah.

kiut!

ular kembar siam kot! ahakz

Katak + anjing = Katajing


Harimau + sesumpah = Harumpah

Anjing + Ayam = Anyam (mcm anyam tikar pulak) 


Burung + Anjing = Burjing

Monyet + spek mata = Monyet genius


Nak tau satu rahsia tak..? 
-
-
-
-
-

Nak tahu sape Superman yang korang agung2 kan selama ni?
-
-
-
-
-

Superman yang sebenarnya adalah...............
-
-
-
-
-
jeng3...........
-
-
-


    Tara...!!!!!

Kantoi sudaaa~~~


*Ape2 name dlm post ini takde kaitan dgn sesapa pun ye yg idup mahupun yg telah meninggal dunia.. sekian...

8 comments:

  1. Billet: hehehe...

    go mi Nam: geli gelimat..! =P

    ReplyDelete
  2. katajing dgn harumpah..nyampah i ;p
    wahahaha..sedap nama2 dorg ko letak..

    ReplyDelete
  3. ain: biasela, ko yg ajor aku mende2 cmni.. haha

    ReplyDelete
  4. no 3 tu geli nye den nengok.
    bagi la nama binatang tu, keteknyek! huhu.
    sebab mcm penyek2 skit ann..huhu

    www.shafiqscreamo.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. eii...binatang yg no 3 tue mengiurkan laa..
    eh..x..x...geli2...hihihih...

    btw, awk maceh2 aw lawat blog org..
    entry awk bnyk klaku2 laa..
    org nk join awk k~
    hihihih...

    ReplyDelete
  6. epix: hahaha.. nama itu pon boleh juge.. keteknyek.. hahaha

    aiza:pelik la pule kalau kata menggiurkan.. hehehe

    same2.. thnx sbb follow, ok =)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Cube Fikir..??

HamsterCumiL