Sunday, February 21, 2010

Brainless...

Akhirnye ku jejakkan juga kaki ku di tanah Melaka ini petang tadi... sungguh tertekan aku rasekan sebaik sahaja aku melihat signboard Ayer Keroh yg xkeroh2.. haish~~
apekah? apekah?? apekah??? kah kah kah *gilo jap*..
Tiba2 aku terdengar jeritan kerja2 sekolah ku yang setia menanti di melaka ni.. (atau adekah jeritan suara aku sendiri sebenarnye, sebab tak mahu pulang ke Melaka?.. hm..mungkin2)
Ingatkan senang jadi student.. rupenye susah jugak ye.. susah bukan ape.. susah bile jadi seorang student yg pemalas macam aku.. wahahaha..
Hm.. nak kene siapkan report interview, draf bisnes plan.. projek psm lg.. waduh2.. kan ke best kalau tetibe aku bgn je dari tido, kerja2 tu dah siap dengan sendirinya? *best2*
Udah le pija.. kata bizi, tapi sempat lagi ko mengupdate blog.. sengal betol...
dah2 gi siapkan kerja..


MeHeadBox: Pain killer please! Got headache!!

MeHeartBox: Rase nak apply cuti tanpa gaji seminggu je... *mcm la ko tu dah kerja, pija...*

6 comments:

  1. hargailah dunia yg tidak bekerja dengan lebih

    da kerja

    oohhh

    ReplyDelete
  2. nah amek la penicillin nih saket pale ngat.




    www.fitridzulkifli.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. semua benda menensionkan..

    oohhh

    tidakk....

    ReplyDelete
  4. fitri oh fitri: makasihhh.... kureng pening skit.. huahuahua

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Cube Fikir..??

HamsterCumiL