Wednesday, March 18, 2009

Lawatan tak diundang???

setiap detik yg berlalu terlalu pntas... dan masa terus berdetik tanpa menunggu aku... hmm.. next week lecturer nak datang lawat tempat LI aku..
MyEm0.Com
n pada masa yg sama, ada presentation.. huh.. mula2 aku rase cuak gak la.. yela,setahu aku, time taklimat LI dulu, en.halim kata present kat fakulti.. alih2 rupanya kat tempat latihan industri..
MyEm0.Com
waaaa.. aku tertekan dan ditekan-tekan.. resah gelisah diri ini.. gundah gulana jiwa ini.. eceh.. beberapa hari lepas tu, aku tak cuak sangat.. tak rasa ape2. then, start minggu nih tahap ke'cuak'kan aku naik dengan begitu mendadak sekali.. kira hampir maksimum. maybe sebab dah tahu ada kawan2 yang dah present kan... n risau if xcukup prepare n nervous time present..
MyEm0.Com
then, yang paling utama penyumbang kepada ke'cuak'kan aku adalah tak lain dan tak bukan.. jeng3... supervisor n lecturer!! kenapa?? ye, kenapa yek..? give me one minute to think about it.. hahaha.. bukan apa, sebab, aku xdapat nak mentafsirkan apa yang akan supervisor n lecturer aku akan tanya kat aku time present.. n aku risau markah macam mana lecturer n supervisor aku akan bagi.. huh.. harap sangat la diaorg tolong aku.. tolong consider bg markah yang lebih sikit... sbenarnya ingatkan nak mintak la supervisor aku bagi mark lebih nanti untuk borang penilaian.. tapi kufikir-fikir, kufikir-fikir(mcm lagu lak) mungkin tak perlu kot. coz, ntah2 bila aku mintak nanti, dia fikir ape n terus bagi markah yang teruk.. fuh.. jauh sungguh aku berfikir... harap2 xde la cam tu ye.. supervisor aku kan baik... ngeh3.. ya Allah, semoga segala2nya berjalan lancar next week.. amin...
Ok la, nak prepare slide nih.. huh!
MyEm0.Com

2 comments:

Related Posts with Thumbnails

Cube Fikir..??

HamsterCumiL